verkoop & verhuur:
088 600 3015
verkoop & verhuur:
088 600 3015

Levering & betaling

Levering & betaling

Levering
De lockerkasten op onze website zijn meestal op voorraad en kunnen ook uit voorraad worden geleverd. Dit met uitzondering van nieuwe lockerkasten. Deze worden veelal na opdracht besteld.

Bestelde lockers worden zo snel mogelijk geleverd. De levertijd en aflevering van gebruikte lockerkasten is afhankelijk van de werkzaamheden die eventueel nog aan een lockerkast moeten worden gedaan. Denk aan het schoonmaken, opknappen of vervangen van sloten. De levertijd is daarom altijd in overleg! De geschatte levertijd wordt bij de aanvraag of opdrachtbevestiging aangegeven.

Transportkosten
Voor het afleveren van de lockers worden altijd transportkosten berekend. De hoogte van de transportkosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid lockers, de plaats van levering en de gewenste snelheid van leveren.

De kosten voor het transport worden altijd vooraf aangegeven.
Zelf afhalen van de lockers is na overleg uiteraard ook mogelijk.

Betaling
Betaling geschiedt altijd op factuur. Na levering dient de factuur binnen 14 dagen te worden betaald, tenzij anders is afgesproken.
In bepaalde gevallen kan of dient de betaling voor levering plaats te vinden. Dit wordt altijd vooraf besproken en aangegeven.